Alida's Massage

Uw masseur op locatie! 

Voorwaarden:


1, Afspraken:

Afspraken minimaal 48 uur van te voren maken. Dit kan je doorbellen of  mailen, of  via sms/what`s app doorgeven. Onder vermelding van uw naam en adres.De afspraak staat vast op het moment dat deze is bevestigd!Als je een afspraak maakt gaat u akkoord met de algemene voorwaarden die hier staan.


2. Annuleren:

Een gemaakte afspraak dient minimaal 24 uur van te voren worden geannuleerd! ook dat kan via telefoon, mail, sms of what`s app. Mocht de afspraak niet op tijd zijn afgezegd, dan kunnen er kosten in rekening gebracht worden,( ligt aan de situatie.)4. Aansprakelijkheid:

Alida`s massage is niet aansprakelijk / verantwoordelijk voor de schade tijdens of na de behandeling voor de achtergehouden symptomen/blessures/aandoeningen, die ik eigenlijk wel zou moeten weten voor als ik ga masseren. Maar eerst met de arts had moeten worden overlegt.De behandeling die ik geef is GEEN vervanging voor medische onderzoek of diagnose.Ik werk NIET op medische basis! Wanneer u ook maar enige twijfel heeft? raadpleeg altijd eerst uw huisarts  of behandelend arts. Daar heb ik dan schriftelijke toestemming voor nodig als u dan alsnog wel gemasseerd wilt worden.


5.Gezondheid:

Zijn er medische klachten? ben je in behandeling bij een arts of specialist, of gebruik je medicijnen die het reactievermogen verminderd, wilt u dit dan aangeven tijdens het intake - gesprek?  ook allergieën en of andere beperkingen te melden?


Als u gemasseerd wordt en u voelt zich ongemakkelijk of ervaart pijn? gelieve dat te melden.

E-mailen
Bellen
Info